dimecres, 14 d’octubre del 2015

Repassa els infinitius, gerundis i participis irregulars jugant amb Kahoot

Fa uns dies que vam jugar a classe amb l'aplicació mòbil Kahoot per tal de repassar les formes no personals dels verbs irregulars que hem vist a la unitat 1 del llibre de text. Dos, diguem-ne, concursos de 20 i 10 preguntes que valoraven els encerts i la rapidesa a contestar. Com que en algun grup no vam poder jugar les dues proves completes, us deixem ací l'enllaç perquè pugueu tornar a practicar quan vulgueu i millorar al límit aquest aspecte gramatical de cara al control d'avaluació.

Per a posar en marxa els jocs heu d'abaixar-vos al mòbil o a la tableta l'aplicació KAHOOT que només serveix per a marcar les respostes. Les preguntes es llancen des de l'ordinador clicant als enllaços de baix. També podríeu obrir en una segona pestanya de l'ordinador el tauler de respostes clicant a kahoot.it, sense necessitat d'abaixar l'aplicació al mòbil. Us recorde les passes a fer:
  1. Clicar sobre un dels dos qüestionaris
  2. Introduir en l'aplicació mòbil (o en kahoot.it) el PIN del joc (un nombre de 6 dígits)
  3. Introduir el NickName del jugador (hi podeu competir alhora tots els que vulgueu)
  4. YOU'RE IN!  En acabar de registrar-se tots, ja podeu activar el qüestionari pregunta a pregunta. Heu de ser ràpids a contestar. Sort!
1. Infinitius, gerundis i participis irregulars (20 preguntes)
2. Gerundis i participis (10 preguntes / 10 segons)