divendres, 17 de juny del 2016

Antologia de tràilers de llibres

El curs ha arribat a la fi i ha sigut esplèndid en el terreny de la creativitat i la comprensió lectora dels alumnes, demostrades en els seus treballs de lectura: tràilers de llibres, biografies lectores, monòlegs, whatsapps simulats, cartes, etc. En alguns dies presentarem una antologia d'àudios de la 3a avaluació, però de moment, disfrutem d'aquesta selecció de vídeos, antologada per un grup d'alumnes de 2n ESO aliens als treballs ací presentats. Reconec que és difícil preseleccionar tan bons treballs, però trobe que la varietat que s'ofereix amb només sis booktrailers representa la majoria de models elaborats. Es queden alguns que intentaren aplicar l'stopmotion i el dibuix al seu relat, però malauradament eren fragmentaris. A pesar de tot, considere que s'ha de fer una antologia més ampla amb 3 o 4 models per llibre, i no dos per lectura feta. En realitat, esta selecció es fa per a presentar al públic més ampli possible les possibilitats del mitjà narratiu que ací denominem tràiler de llibre.

Que us agraden. Bon estiu i enhorabona per l'esforç del curs.

 

Antologia de 6 booktrailers de 3 lectures: Una lectura perillosa; Tirant lo Blanc; Xènia, tens un whatsapp publicat per La Paraula Vola en Vimeo.
"6 booktrailers de 3 novel·les: Una lectura perillosa; Tirant lo Blanc; Xènia, tens un whatsapp" és el vídeo que recull una antologia selecta de tràilers de llibres en valencià fets per alumnes de 3r ESO de l'IES Joanot Martorell de València durant el curs 2015-16.