divendres, 4 de desembre de 2015

Microrelats de 3r A


Una xica amb coratge

La Laia sempre havia sigut una xiqueta a qui agradaven molt els esports. Quan era xicoteta anava a tot el que podia, natació, ballet, rugby... Però el que més li agradava era el futbol. Al principi li va costar molt que la deixaren jugar ja que és xica, però finalment ho va aconseguir. Als huit anys va entrar a l'equip de la seua escola i va entrenar i entrenar fins arribar a ser la millor. Tot anava perfectament fins un dia d'estiu. La Laia va tornar a casa després del seu entrenament diari i va trobar els seus pares discutint. Finalment la seua mare va parlar amb ella i li va dir que el pare i ella no volien estar junts i que Laia hauria d'anar-se'n a viure a València.

Mesos després...

No van passar ni dues setmanes quan la Laia va decidir fer una prova per a l'equip de futbol. Evidentment, tal com ella esperava els xics de l'equip es van riure de la Laia per ser xica i voler jugar a futbol. No obstant això, la Laia volia jugar-hi, aconseguir el seu propòsit, així és que va decidir que faria la prova de qualsevol forma. Va agafar la roba del seu germà i es va vestir com un xic. Quan els jugadors de l'equip van veure com jugava la Laia la van acceptar de seguida. Va ser en aquell moment quan la xiqueta es va traure la roba i va demostrar que sigues xic o xica pots fer qualsevol cosa que et proposes, a soles necessites coratge.
Lucía L.
El partit de futbol

Una vesprada, una xiqueta de quinze anys va decidir anar a jugar a futbol al parc que tenia a pocs minuts de la seua casa. Es va posar la roba per a jugar, una samarreta curta del seu equip de futbol, pantalons a joc i unes Nike de color blau, i va marxar. Quan hi va arribar, tots els xics que estaven en el partit es van girar a mirar-la i desprès a riure pel fet que una xica volguera jugar amb ells, però la van acceptar i va entrar a jugar. Va agafar la pilota, va regatejar a tots i va fer un dels millors gols que mai havia presenciat ningú.

Vicente M.